Go back

Privacy policy

1. Hvem er behandlingsansvarlig?

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Arctic Whale samler inn og bruker personopplysninger om deg. Arctic Whale er behandlingsansvarlig av personopplysningene dine.

I Arctic Whale er vi opptatt med å beskytte dine personopplysninger. I denne erklæringen gir vi deg blant annet informasjon om hvilket personopplysninger vi samler inn gjennom vår nettside Arctic Whale.no, som fra nå av refereres til som "nettsiden".

2. Behandling av personopplysning

Det er frivillig å oppgi personopplysninger for de som besøker nettsiden. Vi samler den informasjonen du selv oppgir i skjemaet ved å samtykke for at vi skal kunne sende deg mer informasjon.

Vi behandler også kontakt personer hos kunder, potensielle kunder, leverandør og partnere i tillegg til besøkende av våre nettsider.

  • Kunder og potensielle kunder: Navn, telefonnummer og e-post.
  • Leverandør og partnere: Navn, telefonnummer og e-post.

2.1 Hvordan bruker vi dine opplysninger?

Vi bruke personopplysningene til følgende formål:

  • Bruk av e-postadresser og postadresser til utsending av nyhetsbrev og produkt informasjon.
  • Gi deg informasjon om møter, arrangemente.
  • Vurdere deg som aktuell kandidat for ledig stilling eller oppdrag hvis du har tilsendt oss informasjon om deg selv.
  • For å svare på forespørsler når du kontakter oss via telefon eller epost.

3. Bruk av informasjonskapsler «cookies»

Arctic Whale’s nettsteder bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel, ofte kalt cookie er en liten fil av bokstaver og tall som vi legger på datamaskinen/enheten din når du utforsker en nettside. Disse cookiene tillater oss å skille deg fra andre brukere av nettstedet. Denne gjenkjenningen hjelper oss til å gi deg en best mulig opplevelse når du blar igjennom vår nettside. Det gir oss også muligheten til å gjøre nettstedet vårt bedre ved å forbedre innholdet vi tilbyr. For mer informasjon om cookies, kan du se allaboutcookies.org.

3.1 Hvilken type informasjon samles inn?

Nettstedet vårt samler inn data om hvordan Arctic Whale’s nettside blir brukt av brukerne Nettstedet samler også inn informasjon til bruk for å sende ut nyhetsbrev. Informasjonene vi samler inn vil ikke bli solgt, byttet, overført eller gitt til annet firma uten ditt samtykke.

3.2 Fjerne cookier

Du kan enkelt fjerne cookier som har blitt opprettet i mappen for informasjonskapsler i nettleseren, se veiledning for hver enkelt nettleser:

4. Deling av informasjon med tredjeparter

Vi deler ikke personopplysningene om deg med tredjeparter.

5. Innsyn, endring, sletting av informasjon

Bonum behandling av personopplysninger er regulert av personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Du har rett til:

  • Innsyn i bruk av dine personopplysninger.
  • Be om korrigering av personopplysninger.
  • Få dine personopplysninger slettet eller at behandlingen begrenes.
  • Utlevering / dataportabilitet av dine personopplysninger.

Ønsker du å benytte deg av disse rettighetene kan du ta kontakt via epost [email protected] (eller den arctic whale eposten du nevnte).